Редактор: e-mail: Кадър: Nova NewsГлавният прокурор Иван Гешев коментира думите на Ива

...
Редактор: e-mail: Кадър: Nova NewsГлавният прокурор Иван Гешев коментира думите на Ива
Коментари Харесай

Гешев: Сам ще си наема частна охрана

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Nova News

Главният прокурор Иван Гешев разяснява думите на Ива Митева от ИТН, която предложи той да бъде изваден от листата с лицата, охранявани от НСО.

" На всевъзможни въпроси съм подготвен да отговоря. На каквото желаете ще отговоря, в това число и тематиката за защитата на основния прокурор. Прочетох, че не би трябвало да се охранява нито от НСО, нито от Министерство на вътрешните работи, нито от бюрото по отбрана. Може би ще станем първата страна в Европейски Съюз, в която основният прокурор не се охранява. Аз от това не се тормозя. Знам за какво ме охраняват във връзка с рекомендации на доста служби. В случай, че вие сте Народното събрание и измененията закона, аз нямам проблем. Държавата ми заплаща сериозна заплата и може би ще съм първият основен прокурор, който ще си наеме частна компания да го охранява ", съобщи Гешев по време на чуването си в правната комисия в Народното събрание.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР